Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Effata

Praktijk voor Yoga en AyurvedaVolkelseweg 10
5451RZ Mill

Telefoon:

0485-451775

E-mail:

Website:

http://www.effata-mill.nl

KvK:

17236966

Specialiteiten:
Ashtanga yoga, Chakra yoga, Hatha yoga, Ayurvedische massages, Udvartanan (stimulerende massage voor mensen met overgewicht), Shirodhara (hoofdmassage), Tarpanam (warm oogbad)

Bedrijfsomschrijving:
Bij Effata kunt u zowel in kleine groepen als individueel yogales volgen. Yoga helpt om een gezonde, evenwichtige manier van leven te vinden. Daarnaast kunt u bij Effata verschillende Ayurvedische behandelingen krijgen. Ayurveda neemt alle facetten van het menszijn in beschouwing en biedt advies hoe u uw gezondheid kunt behouden, bevorderen of hervinden.

De lessen en behandelingen worden gegeven door Mieke van der Velden, lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN), de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG) en het Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (RBNG).

Social Media

Effata heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.